May

"Tek kullanımlık maddeleri neden kullanmamalıyız?" sorusuna yanıt verdiğimiz eğitici videomuz yayında!

May

3 T (Topla, Tasarla, Tanıt) eTwinning Projesinin öğrencileri geri dönüşüm, çevre ve doğayı temiz tutmak ile ilgili çarpıcı bir hikaye yazdı.

May

3 T (Topla, Tasarla, Tanıt) Projesinin Geri Dönüşüm Kamu Spotu yayınlandı.

May

KADES, kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri biraz da olsun engellemek adına kullanıcılara sunulmuş resmi bir uygulamadır. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmış ve acil durumlarda ilk aklınıza gelecek acil müdahale uygulamasıdır. KADES uygulamasıyla kadına yönelik risk ve tehdit unsuru oluşturabilecek durumların önüne geçebilmeyi ve acil durumlarda müdahale sürelerinin kısaltılmasını hedeflenmektedir.

Bu telefon uygulaması "KADES" adı yazılarak telefona indirilbilir.

Bilgi için TIKLAYINIZ

May

Matematik öğretmenimiz Deniz Karadağ ve öğrencilerinin yer aldığı yer aldığı  ''JOURNEY TO SCIENCE( Bilime Yolculuk) eTwinning projesinin final ürünü olan e-book çalışması

May