Ekm

Nis

Kas

12 Kasım Afet Eğitimi Hazırlık Günü ve 12 Kasım 1999 Düzce Depremi'nin yıldönümü olması sebebiyle 12 Kasım Cumartesi günü saat 18:57'de tüm Türkiye'de gerçekleştirilecek olan "Deprem Anı Ülke Tatbikatı" öncesi okulumuzda "Çök, Kapan, Tutun" uygulaması yaparak öğrencilerimizi herhangi bir deprem anında yapmaları gerekenler hakkında bilgilendirdik.

Ekm

14.10. 2022 Cuma günü okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. 2 dakika 30 saniyede okulumuz toplanma alanı olan ön bahçede toplanılan tatbikata 3 Okul idarecisi, 28 Öğretmen, 5 Okul personeli ve 453 Öğrenci olmak üzere toplamda 489 kişi katıldı.

May

Okulumuz matematik öğretmeni Emine ÖZCÖMERT'in katılımcısı olduğu Kültürümüz Geçmişten Geleceğe Hediye isimli eTwinning projesinde hazırlanan "yöresel yemekler" konulu sanal kitabımızı incelemek ister misiniz?

Kitap linkimiz: https://read.bookcreator.com/01t3YULL2fcE5DvXC37h3J4FgrV2/ey5eMoPLSBuEvRN9ZusS1Q

May

Okulumuz matematik öğretmeni Emine ÖZCÖMERT'in ortak olduğu Kültürümüz Geçmişten Geleceğe Hediye isimli eTwinning projesinde tüm katılımcıların ortak ürünü "batıl inançlar" konulu sanal kitapı incelemek ister misiniz ?

Kitap linki: https://app.bookcreator.com/library/-MxhSual_MXa3hX7kZ7i

Nis

Okulumuz Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Ayşe Arslan'ın ortak olduğu "Kültürümüz; Geçmişten Geleceğe Hediye" projesi bu ay bitiyor. Projede olan öğrencilerimiz Büşra, Damla, Meriç, Nevroz ve Yasin bu süreçte eğlenerek öğrendiler.

Mrt

Okulumuz bahçesinde her hafta Salı günleri öğle arasında "Okuma Halkası" etkinliği yapılmaktadır. Kitabını sandalyesini alıp aramıza katılmak isteyen öğrencilerimiz ile bu halkayı genişletmeyi düşünmekteyiz.  Her öğrenci bu etkinliğe davetlidir.

Düzenli olarak kitap okumak, bilişsel becerilerimizi geliştirir.

• Hafıza,
  • Empati,
  • İyi bir ruh sağlığı
  • Yaratıcılık,
  • Sağlıklı iletişim,
  • Kelime dağarcığı

SEN DE SEVECEĞİN TÜRDE BİR KİTAP SEÇ VE ARAMIZA KATIL!

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için tüm öğretmenlerimiz bugün öğretmenler odasında günün anlam ve önemini konuşmak için toplandılar.

Mrt

Okulumuz matematik öğretmeni Emine ÖZCÖMERT'in öğrencileri Ekin, İdal, Nehir, Yahya, Yusuf ile yürüttüğü "Kültürümüz Geçmişten Geleceğe Hediye" isimli eTwinning projesinin panosu hazırlanarak okulumuza proje tanıtımı yapıldı.

Şbt

Matematik öğretmenimiz Deniz KARADAĞ'IN kuruculuğunu yaptığı ve ingilizce öğretmenimiz Gizem Aytuğ Eriş'in de ortak olduğu ''DOĞA BEKÇİLERİ'' eTwinning projesi Mersin Mem ARGE bülteni 16. sayısında iyi proje örnekleri arasında yerini aldı.Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz