"DOĞA BEKÇİLERİ" MERSİN BİLİM ŞENLİĞİNDE

Okulumuz Matematik öğretmeni Deniz Karadağ'in kuruculugunu yaptığı ve İngilizce öğretmenimiz Gizem Aytuğ Eriş 'in de yer aldığı ,öğrencilerde çevre kirliliği ve doğal kaynakların bilinçli kullanimi ile ilgili farkindalik oluşturmayı amaçlayan 2021-2022 dönemi eTwinning projemiz "DOĞA BEKÇİLERİ " Mersin Bilim Şenliğinde tanıtıma değer görülmüştür. Tüm öğretmen ve öğrencilerimiz davetlidir .

06-12-2021

Okulumuz Matematik öğretmeni Deniz Karadağ'in kuruculugunu yaptığı ve İngilizce öğretmenimiz Gizem Aytuğ Eriş 'in de yer aldığı ,öğrencilerde çevre kirliliği ve doğal kaynakların bilinçli kullanimi ile ilgili farkindalik oluşturmayı amaçlayan 2021-2022 dönemi eTwinning projemiz "DOĞA BEKÇİLERİ " Mersin Bilim Şenliğinde tanıtıma değer görülmüştür .Tüm öğretmen ve öğrencilerimiz davetlidir .

Yayın: 06.12.2021 - Güncelleme: 20.01.2023 18:39 - Görüntülenme: 253

Etiketler :