T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / AKDENİZ - Mersin Üç Ocak Ortaokulu

"3T (TOPLA-TASARLA-TANIT) "PROJEMİZ ULUSAL KALİTE ETİKETİ ALDI

Okulumuz rehber öğretmeni Deniz Canoğlu'nun 2021 yılında yürüttüğü 3 T (Topla- Tasarla- Tanıt) eTwinning Projesi Ulusal Destek Servisi tarafından "Kalite Etiketi" ile ödüllendirilmiştir.

                  Mersin Üç Ocak Ortaokulu rehber öğretmeni Deniz Canoğlu'nun ortak olarak yer aldığı 3 T (Topla- Tasarla- Tanıt) eTwinning projesi, tek kullanımlık maddelerin zararları ile ilgili düzenlediği geniş çaplı ilk toplantısına "The Trash Traveler" adıyla bilinen çevreci aktivist ve uzman mikrobiyolog Andreas Noe'yi davet etti. Andreas Noe gün geçtikçe plastik tüketiminin artmasından duyduğu kaygıyı, buna bağlı olarak sahilleri temizlemek için Portekiz'e yerleşme kararını nasıl aldığını ve tek kullanımlık plastik ürünleri tüketmek yerine dayanıklı eşyalar kullanmamız gerektiğini anlattı. Tüm bu ifadelerini, şarkı sözü haline getirip besteleyen The Trash Traveler, ukulelesi ile öğrencilere keyifli anlar yaşattı. Son olarak öğrenciler merak ettiklerini sorarak çevreci olmanın tüyolarını öğrendiler.
                   Böylesine yararlı bir konuda 3 T (Topla- Tasarla- Tanıt) eTwinning projesi adına Deniz Canoğlu'nun dijital ortamda hazırladığı "Geri Dönüşüm Farkındalık Videosu" ve "Geri Dönüşüm Kamu Spotu" özgün ve çarpıcı içerikleri ile de dikkat çekmektedir. 3 T (Topla- Tasarla- Tanıt) eTwinning projesinde yer alan tüm öğrenci, veli ve öğretmenleri kutlarız.

06-12-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.12.2021 - Güncelleme: 20.01.2023 19:07 - Görüntülenme: 243
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
3T,